Choices by Stefania Bulboaca | Ștefania Bulboacă – contributor în cadrul volumului “100 de fete ale inovației”
Ștefania Bulboacă – contributor în cadrul volumului “100 de fete ale inovației” “Ce (mai) înseamnă moda, în ziua de astăzi?
Stefania Bulboaca, contribuitor, 100 de fete ale inovației, moda, fashion, volum,
2373
post-template-default,single,single-post,postid-2373,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,,qode-theme-ver-3.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
Stefania Bulboaca – contributor in cadrul volumului “100 de fete ale inovatiei”

Ștefania Bulboacă – contributor în cadrul volumului “100 de fete ale inovației” “Ce (mai) înseamnă moda, în ziua de astăzi?

  |   news

Emotie, onoare, mandrie – sentimente activate cu usurinta la evenimentul din 21 Iunie, care a prilejuit lansarea unei adevarate enciclopedii, despre inovatie si inovatori.

 

“100 de fete ale inovatiei”, editie coordonata de Mihaela Nicola si Stoian Marius, publicata la editura Nemira sub egida Financial Times si The Institute, a adus laolalta atat povesti ale unor romani remarcabili, consacrati, cat si ale tinerei generatii, la inceput de drum.

 

Va multumesc pentru oportunitatea de a fi putut expune cateva ganduri legate de domeniul drag sufletului meu, creatia vestimentara si in context, despre povestea Choices si conceptul The Canvas!

 

Sincere felicitari initiatorilor si tuturor contributorilor!

N.B: Veniturile colectate din vanzarea acestui volum, vor fi donate pentru sustinerea achizitiei operei “Cumintenia Pamantului”! 

 

“…Poate ca inovatia in domeniul modei ar trebui sa coincida cu reintoarcerea la esenta modei, la repozitionarea catre individ, la placerea de a crea pentru acesta. Marii designeri creau pentru muzele lor, aidoma artistilor. Sa ne amintim de “Domnisoara Pogany”, “Mona Lisa”, “Fata cu cercel de perla”, “nasterea lui Venus”…Maestrii care au semnat aceste fabuloase opere de arta, erau inspirati de muzele lor – femeile pe care le considerau perfecte, pentru care creau apoi contextul potrivit spre a le pune in valoare…”;)