Choices by Stefania Bulboaca | Ganduri bune purtate de copii
Choices is about establishing first-class standards in Women’s Wear, through our “custom made-to-bespoke” tailoring.
woman wear, custom made, tailor, stefania, bulboaca, clothes, woman wishes, sartorial, first-class tailor, choices, clothes collections, autom, stripped collection, freedom collection
1326
page-template-default,page,page-id-1326,page-child,parent-pageid-1135,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,,qode-theme-ver-3.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Gânduri bune purtate de copii


“Fiecare copil merita si trebuie sa fie ajutat. Cu fiecare efort, oricât de mic, din partea oamenilor generosi, putem sustine ATC, care a demonstrat în toti acesti ani ca exista o solutie pentru fiecare problema sociala, oricât de grava ar fi ea. Echipa Choices isi pune efoturile în slujba bucuriei copiilor!” – Stefania Bulboaca, Director General, Choices

“ În 11 ani de existenta, la Telefonul Copilului s-au preluat peste 1,7 milioane de apeluri. Sute de mii de copii si-au pus destinele în mâinile consultantilor de la celalalt capat al firului, sperând la o viata mai buna. În toti acesti ani urechile noastre, la Telefonul Copilului, au auzit multe – singuratate, tristete, durere, abuz. Însa ochii nostri au vazut si finaluri fericite, de fiecare data cand am putut sa ajutam.” – Catalina Florea, Director executiv, Asociatia Telefonul Copilului

 

Cu o experienta de peste 11 ani în domeniul protectiei drepturilor copilului si ale familiei, Asociatia Telefonul Copilului, este singura organizatie neguvernamentala, non-profit, din România, care pune la dispozitia copiilor si parintilor o linie telefonica de asistenta la nivel national, “telefonul copilului – 116 111. Povestea de succes a liniei telefonice gratuite adresata copiilor si parintilor se datoreazã în totalitate apelantilor, care au contactat în numar foarte mare serviciul Telefonul Copilului si au fãcut ca acesta sa îsi continue existenta si dupa încheierea proiectelor care l-au lansat. Amintim proiectul „Casa de copii nu e acasa”, proiect finantat din fonduri europene, care a lansat acest serviciu în anul 2001. Copiii si adolescentii apeleaza 116 111 pentru a-si exprima temerile, pentru a vorbi despre aspectele care îi afecteaza în mod direct si, cel mai important, pentru a primi ajutor în caz de urgenta. Parintii, însa, contacteaza 116 111 pentru a solicita consiliere juridica pentru cazuri concrete, referitoare la protectia drepturilor copilului si ale familiei.

Asociatia Telefonul Copilului si Choices si-au unit fortele în data de 5 martie în cadrul evenimentului “Gânduri bune purtate de copii”, organizat la Hotel JW Marriott, pentru a oferi sansa fiecarui copil care are nevoie de ajutor sa fie auzit.

eventProgramul evenimentului a oferit participantilor, parinti si copii, o multitudine de momente placute dintre care amintim: licitatia colectiei vestimentare pentru copii, create exclusiv de Choices în scopul strângerii de fonduri în sprijinul ATC. Momentul a fost acompaniat de vocea deosebita a Cristinei Vasiu, fosta participanta la concursul national Vocea României. Clipe de senzatie au fost oferite publicului de talentatii copii reprezentanti ai scolii de circ “Budurusi”. O a doua licitatie a avut ca obiect tabloul pictat special pentru acest eveniment de o alta sustinatoare a cauzei ATC, în persoana pictoritei Aleha Toncea. Un duo de exceptie format din Gaby Stanescu si Marta Baceanu s-a alaturat programului evenimentului si ne-a încântat cu o selectie de compozitii muzicale consacrate, alese anume pentru a-i fermeca pe cei prezenti în sala.

Prin participarea tuturor invitatilor printre care s-au numarat si Andreea Marin si fosta gimnasta Andreea Raducan, care au demonstrat înca o data implicarea si sustinerea neîntrerupta a cauzelor umanitare, am primit confirmarea succesului evenimentului. De asemenea multumim unor persoane foarte dragi noua, care au acceptat propunerea noastra de a defila cu micile modele in cadrul prezentarii colectiei destinate copiilor: Eli Roman, vedeta Realitatea TV, Alexandra Stanescu si Anca Dumitrescu. Cu ajutorul lor, acest moment a fost unul deosebit de apreciat de catre public.

Multumim pe aceasta cale tuturor celor care s-au implicat si au sustinut realizarea acestui eveniment: sponsorului evenimentului – Bulboaca & Asociatii, partenerilor: Hotel JW Marriott, Mega Image, Momentos, Gift Design si Ambrosya Beauty Center prin Dana Tudorache, general manager.

Nu în ultimul rînd, ATC si Choices îsi îndreapta sincera apreciere catre toti cei prezenti în program si participantilor care s-au alaturat cu încredere si bucurie sustinerii cauzei ATC.

Va multumim tuturor!