Choices by Stefania Bulboaca | Chef on stilettos, editia a 7-a
A 7-a ediție de Chef on Stilettos s-a întâmplat pe 19 aprilie, când am gătit din nou, pe tocuri, pentru a dovedi că pantofii, șorțul și făina merg de minune în bucătărie
Chef on stilettos, editia a 7-a
2363
post-template-default,single,single-post,postid-2363,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,,qode-theme-ver-3.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
Chef on stilettos, editia a 7-a

Chef on stilettos, editia a 7-a “ …and we’re back”

  |   news

Dupa o binemeritata pauza, Anca, chef-ul nostru chic, a revenit in forta in bucatarie, pentru a ne invata noi retete si a ne oferi tips & tricks, despre deserturi fabuloase!

 

A șaptea ediție de Chef on Stilettos s-a întâmplat pe 19 aprilie, când am gătit din nou, pe tocuri, pentru a dovedi că pantofii, șorțul și făina merg de minune în bucătărie, atunci când știi să le alegi corect.

 

KULT! HomeStories, ne-a găzduit în raiul bucătăriilor într-o seară de aprilie, când ne-am bucurat de un eveniment super-chic în care gustul dulce s-a îmbinat perfect cu tocurile inalte.
Am pregatit o delicioasa panacotta cu sofran si fructul pasiunii, ne-am bucurat de un vin bun si am avut parte de un Live Demo cu si despre parfumuri Organice. In plus, ca de fiecare data, am socializat și ne-am lăsat răsfățate de surprizele partenerilor noștri.