Choices by Stefania Bulboaca | “Arta de a trai frumos si sanatos”
Choices is about establishing first-class standards in Women’s Wear, through our “custom made-to-bespoke” tailoring.
woman wear, custom made, tailor, stefania, bulboaca, clothes, woman wishes, sartorial, first-class tailor, choices, clothes collections, autom, stripped collection, freedom collection
1158
post-template-default,single,single-post,postid-1158,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,,qode-theme-ver-3.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
Arta de a trai frumos si sanatos

“Arta de a trai frumos si sanatos”

  |   news

Am petrecut o seara speciala alaturi de suflete frumoase, armonioase, dedicate pana la excelenta si sacrificiu domeniului lor, cu o viata demna de o povestire la lumina lumanarilor intr-un cadru unic in Bucuresti, inchinat pietrei semipretioase de jad.

Doamna Luminita Berariu, pianist acompaniator al Operei Romane, invitata noastra speciala, ne-a vorbit despre devotamentul suprem in numele excelentei si al artei si ne-a impartasit povesti si idei de a ne hrani sufletul si trupul atunci cand simtim ca am pierdut echilibrul mult dorit.

Rasfatul a fost asigurat de puterea terapeutica a pietrelor de jad; invitatii au putut “gusta” o experienta absolut deosebita, masajul automatizat cu pietre de jad incalzite, mangaierea pietrelor de agate si efectul de energizare al turmalinei.

Totodata, am putut descoperi impreuna cum, in stransa legatura cu acea stare de bine care ne dorim sa ne insoteasca zilnic si pretutindeni, se afla modalitatea estetica prin care alegem sa ne exprimam. Am putut oferi doamnelor prezente, directii personalizate de exprimare estetica a starii de bine la nivel vestimentar prin colectia Toamna/Iarna 2013/2014.